Орландо Блум за инцидента, който почти го парализира за цял живот

Любимецът на дамите – Орландо Блум е бил много близо до смъртта. Звездата от „Карибски пирати“ разказа, че е претърпял ужасен инцидент, когато е бил тийнейджър. „Когато бях на 19 години, паднах три етажа през прозорец и си счупих гърба“, каза той във видео, споделено от UNICEF в Instagram по повод Световния ден на психичното здраве.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от UNICEF (@unicef)

„Имах голям късмет да оцелея след падането, тъй като гръбначният ми мозък беше непокътнат. Първите четири дни след инцидента ми казаха, че никога повече няма да мога да ходя“, шокира с откровени признания актьорът.

„Това преживяване наистина представляваше за мен отправната точка на дълго и болезнено пътуване към осъзнаването на причинно-следствената връзка между определени начини на живот, които бях възприел, и моите многобройни инциденти. И кулминацията беше да счупя гърба си, като бях на косъм от смъртта“, добави годеникът на Кейти Пери.

Шокиращите признания на Орландо Блум и пътят към възстановяването

След инцидента 45-годишният актьор претърпява операция на гръбначния стълб и започва дълга рехабилитация. „Месеците, които последваха, бяха доста мрачни. Като много активен човек изведнъж се почувствах много ограничен. И това много ме болеше“, признава Орландо.

Миналата година звездата публикува своя снимка в Instagram от 1998 г. и добави: „Това съм аз в моя корсет около три месеца, след като паднах три етажа и смазах гръбнака си, успявайки да избягам от смъртта и парализата. Благодарен съм всеки ден, че мога да надскачам границите си и да живея опасно /но по-безопасно сега/.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Безкрайната любов на Кейти Пери и Орландо Блум

Hero Slider