Орландо Блум и Кейти Пери се разделиха

Орландо Блум и Кейти Пери се разделиха 10 месеца след началото на тяхната връзка.

Отношенията им изглеждаха доста сериозни и мнозина се надяваха, че съвсем скоро двамата ще се оженят. Още повече, че актьорът запозна новата си половинка със сина си Флин. Но краят на връзката им е факт! Запознати разкриват, че основната причина актьорът и певицата да се разделят, е желанието на Кейти да има семейство и деца. Орландо от своя страна все още не е бил готов да предприеме сериозната крачка с нея.

“Малко след като двамата празнуваха заедно Хелоуин, Орландо призна пред приятели, че е решил да сложи край на връзката им, тъй като не е готов да се жени отново”, разкрива източник пред списание In Touch.

В същото време близък до Пери обяснява, че всъщност тя е сложила край на връзката си с Блум. Той е категоричен, че причината за края на отношенията им е, че двамата искали различни неща от живота.

И Орландо, и Кейти имат по един брак зад гърба си. Актьорът бе женен за супермодела Миранда Кер, от която има 5-годишен син – Флин. Певицата пък бе омъжена за британския комик Ръсел Бранд, който я изостави с есемес. Двамата нямат деца от брака си.