Орландо Блум и Кара Делевин са блестящата двойка на червения килим

За премиерата на общия им филм Орландо Блум и Кара Делевин се появиха заедно на червения килим.

В лентата, създадена по роман на Чарлз Дикенс Орландо Блум влиза в ролята на гражданин в свят, където хората и феите живеят съвместно, но не и в хармония. Митичните същества са третирани като втора ръка хора и често са жертва на тормоз. Въпреки това главният герой се влюбва в една фея, чиято роля е изиграна от Кара Делевин.

На премиерата на филма “Carnival Row” в Берлин двамата актьори позираха прегърнати пред камерите. Орландо носеше тъмносин костюм, който беше създаден в небрежен момчешки стил.

Кара Делевин пък избра предизвикателна полупрозрачна рокля, обсипана с блестящи пайети. Моделът се състоеше от две части – сребриста горна част с дълъг ръкав и пола по тялото в телесен цвят. За да стилизира роклята, тя добави високи златисти токчета, сребърни бижута и металически грим. Така тя смеси няколко стила, но резултатът беше много сексапилен.

Кара Делевин разказва как се е влюбила в Ашли Бенсън

Всъщност визията й малко ни напомни на тази на Адриана Лима, която по същото време се разходи по червения килим на наградите VMA. При нея отново роклята беше с подобна кройка и платът прозираше достатъчно, че да разкрие боди в същия цвят отдолу. Това ни навява на мисълта, че може би се задава нова мода сред прозрачните рокли.

Вижте приликите с тоалета на Адриана тук, а в галерията ще намерите снимките на Кара от премиерата.

Сватбата на Кейти Пери и Орландо Блум ще е по-скоро от очакваното

Биби Рекса счупи VMA наградите с тяло

Fashion Gallery