Опасно близки ли са Джей Ло и Бен Афлек?

Възможно ли е любимата двойка на милиони – Бенифър, да се събере отново?

След като Бен Афлек и Дженифър Гарнър се разделиха окончателно, всички изпитаха трепет и надежда дали актьорът ще се събере с бившата си годеница Дженифър Лопес.
Както стана ясно, един от основните проблеми в брака на Афлек и Гарнър са неговите приятелства с други жени. И не само това с бавачката, ами и с бившите му приятелки. Сега, когато разводът вече ще бъде финализиран, Бен търси подкрепа от свои близки и сред тях е и Лопес.
Бен и Джей Ло си говорят и си изпращат текстови съобщения, след като той се раздели с Дженифър. Бен никога не се е чувствал свободен да поддържа връзка с нея, тъй като това ще ядоса съпругата му и тя ще стане много ревнива“, разкрива източник пред HollywoodLife.com.
“Когато излезе новината за неговата раздяла, Джей Ло му протегна ръка, само за да види дали той е добре. Оттогава те са говорили няколко пъти и това е наистина хубаво. Джен знае какво е да преминеш през развод, когато имаш малки деца. Тя кара Бен да се смее и винаги го подкрепя. Тя вярва в него, така че е чудесно Бен да знае това, когато е толкова сломен“, разкриват приближени.
Разбира се, това веднага поражда въпроса: възможно ли е двамата отново да са заедно? В холивудските среди се говори, че Афлек и Лопес ще се съберат отново сега, когато той отново е свободен. Според близки приятели те никога не са прекъсвали отношенията си и са поддържали връзка чрез имейли.
Снимки: Profimedia

Вижте още:

Бен Афлек и Дженифър Гарнър все още са заедно
Бен Афлек посрещна рождения си ден с Дженифър
Бен Афлек издържа любовницата си