One Last Time: Капитан Хари и неговата дама в червено

Освен всичко друго, Мегзит ще му струва почетните военни звания. И именно с тях принц Хари се прости снощи по време на фестивал в Роял Албърт Хол.

Събитието беше един от последните церемониални ангажименти, на които принцът присъстваше в качеството си на капитан на Кралската морска пехота.

Вижте всички снимки от събитието в галерията горе

За негово голямо съжаление, титлата му бе отнета от баба му – кралица Елизабет II, след като с Меган съобщиха за оттеглянето си. Всички свои кралски привилегии Меган и Хари ще загубят от 1 април, като дотогава имат да изпълнят още няколко официални ангажимента към короната. Като този снощи.

Музикалният фестивал Маунтбатън, на който присъстваше семейството, е посветен на 75-тата годишнина от края на Втората световна война и на 80 години от създаването на отряда на британските командоси.

Облечен във военната си униформа, Хари се появи за ръка с Меган, която носеше червена рокля от Safiyaa.

Меган Маркъл показа на короната коя е наистина

Меган бе избрала и обувките си Aquazzura и клъча от Маноло Бланик в червени нюанси. Целта й бе визията да подхожда на униформата на мъжа й – все пак, този път вечерта бе особено тържествен и емоционален повод за него.

Принц Хари е завършил военната академия “Сандхърст”, бил е пилот на военен хеликоптер и е участвал в мисии в Афганистан, издигайки се до капитански чин. Почетното звание капитан на Кралската морска пехота той получи през 2017-та.

Меган Маркъл се е отдала на готвене, разходки и йога

 

 

Fashion GalleryHero SliderPopular