Оливия Уайлд очаква второ дете

Бебешката треска продължава! Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис са поредната звездна двойка, която очаква дете.

След Шакира, Ева Мендес, Блейк Лайвли, Пенелопе Крус, синеоката актриса се оказа следващата красавица, която е в очакване на наследник. Тя обаче официално обяви новината. Направи го по актуалния в момента начин – със снимка в социалната мрежа. Кадърът, който тя сподели успя да умили всичките й фенове. На него тя е с малкия си син Отис, двамата са с оголени коремчета, които държат с ръка и очевидно се вълнуват, че скоро в къщата ще има още един мъник .

Джейсън и Оливия са заедно от декември 2011 година, като се сгодяват две години по-късно. И двамата са преживели по един развод преди да се срещнат. Двойката има син Отис, който на 24 април става на две годинки. “Аз съм жена! Погледнете ме – създадох човек! Чувствам се като богиня!”, заяви актрисата след раждането на сина си.

Да, Оливия е горда майка и не го крие. Синеоката красавица е сред холивудските дами, които се обявиха “ЗА” кърменето. Тя заяви, че не се срамува от този процес и няма проблем да го прави дори на публични места. Актрисата дори използва кърма вместо вода, за да участва в благотворителната инициатива, по която полудяха всички звезди в Холивуд – ALS Ice Bucket Challenge.