Оливия Уайлд: “Джейсън ми помогна да израсна”

Оливия Уайлд разкри колко силно изживява връзката си с Джейсън Съдейкис – много щастлива, но и с притеснена за бъдещето на отношенията им.

Звездата сподели в интервю за InStyle защо любовта ѝ с Джейсън Съдейкис я вдъхновява:

“Харесва ми това, че имам партньор в истинския смисъл на думата. Той е моделът, който ми помогна да израсна. Връзката ми с него е част от причината да бъда смела и да поема толкова много рискове в живота. Чувствах, че някой ми пази гърба. 
Не бих могла да си представя живота без някой, когото уважавам, някой, който ми предлага безкрайни възможности.”
Красивата 29-годишна актриса също разкри някои неща и за предизвикателствата в отношенията ѝ с 37-годишния ѝ годеник, с когото са заедно от близо 2 години:
Има върхове и спадове в шоу бизнеса и съм виждала как двойки се разделят, докато минават през тежките периоди. Много е тъжно да го наблюдаваш. 
Започваш да се притесняваш – ще ме обича ли, ако нямам този успех в бъдеще, който имам сега? Дали завистта и ревността ще унищожат любовта ни? Знам, че ще има моменти, когато Джейсън ще има повече ангажименти от мен, но аз се вълнувам приятно от това. Интересно ми е как ще се развива, каква дълбочина носи в себе си.”




Актрисата също споделя, че не бърза да сключва брак: “Харесва ми периода на годежа и ми се иска да му се насладя напълно.”
Снимки: Profimedia
Джулиан Мур се изруси
Ники Минаж мечтае да има дете
Кои са най-подходящите храни след тренировка
Кои храни да комбинираме за супер здравословен ефект