Ограбиха Ирина Тенчева за три минути

Ограбиха водещата Ирина Тенчева в рамките на три минути.

Това се случило вчера сутринта, докато оставяла детето си в неговото училище в близост до Руски паметник.

“Всички родители сутрин спираме на аварийни и сме буквално като маршрутни таксита. Спираме, прехвърляме децата през металните парапети и се връщаме”, разказа Ирина в сутрешния блок на Нова телевизия.

Тя се забавила едва няколко минути, но това било достатъчно за крадците да откраднат дамската й чанта от колата й. В нея имало пари, електронни карти, документи и компютър.

Крадците нахлули в колата й, без дори да я разбият. “Отворили са, взели са я и са си продължили”, разказа още Тенчева. “Отвратително е, че тези крадци се опитват да влязат в нашия свят и да променят живота ни. Крадци са влизали и в къщата ни, когато живеехме под наем”, припомни тв водещата.

Според полицията това били изключително добре оборудвани хайки, които инвестират в устройства, които успяват да заглушат включването на алармата.

“А вие се пазете!!! Полицаите ме предупредиха, че от няколко месеца има цели хайки от добре оборудвани крадци, които “бръмчат” пред детски градини и училища. Дебнат усмихнатите въпреки нелекия родителски живот в БГ, майки и татковци и крадат парите, времето и малкото останали нерви”, алармира Ирина и във Фейсбук.