Официално: Николета Лозанова ще води предаване

Амбициите на Николета Лозанова да пробие като тв водеща в крайна сметка се увенчаха с успех и плеймейтката се сдоби със свое шоу по ТВ7.


Проектът ще се казва “Поверително от НЛ”, обявиха от телевизията. В предаването Лозанова ще преследва други известни личности с помощта на екип фотографи, освен това ще нищи слуховете около елита и ще изобличава модни гафове. Пилотният епизод е на 5 октомври в 22:00. Което значи, че Ни-Ло ще влезе в директна битка с “Горещо” по Нова.


Отдавна се говори, че Николета се е амбицирала да прави телевизионна кариера
“С екипа имаме амбицията не просто да съобщаваме и коментираме новините от светския живот у нас, но и да ги създаваме. За да спазим журналистическите и етични стандарти, ще даваме думата на всяка от засегнатите в случая страни, за да представи и защити своята позиция”, обясни Николета.

Стартът на предаването съвпада с все по-упоритата мълва, че с брака на плеймейтката е свършено. Лозанова и Валери Божинов от няколко месеца не се появяват заедно, а името на футболиста се свързва със силиконовата моделка Моника Валериева. Бившият играч на португалския “Спортинг” дори се осмели да си създаде профили в социалните мрежи, нещо, което според запознати твърдо му е било забранено от все още законната му съпруга.
Не знаем дали Николета ще успее да блесне като водеща на подобен формат, но очакваме да предизвика интерес поне с първите епизоди на предаването си. Иначе мисията да пребори Венета Райкова, която от години е светска клюкарка номер едно в ефира, ще е сериозно предизвикателство за далеч по-неопитната госпожа Божинова.
Да или не: Валери Божинов в Instagram
Майли Сайръс полудя