Очарователните двойници на Рийз Уидърспуун

Една от най-красивите актриси в Холивуд има свое собствено копие! Рийз Уидърспуун и дъщеря ѝ Ава са наистина като две капки вода. 

Гордата майка на 15-годишната красавица публикува в Instagram тяхна обща снимка, докато се приготвят за премиерата на най-новия филм на Рийз “Гореща гонка”. На кадъра ясно личи, че ако не е боядисаната в синьо-зелено коса на Ава, двете с майка ѝ споделят същите руси къдрици, сърцевидни лица и ясносини очи. Не само това, но и на снимката двете са с почти идентични прически и усмивки. 
“Аз и моето момиче! Готови сме за премиерата на “Гореща гонка”!”, написа Уидърспуун под снимката в социалната мрежа. Ава Фелипе е дъщеря на Рийз от брака ѝ с актьора Раян Фелипе и най-голямото дете на носителката на “Оскар”, която има още двама сина.
Оказва се обаче, че не само Ава е истински двойник на майка си. На червения килим Уидърспуун изненада всички, появявайки се в компанията на своята малка племенница Аби. Русокосата чаровница също участва в лентата, като Рийз не пропусна да се похвали, споделяйки тяхна снимка: “Аз и малката ми сладка племенница Аби Джеймс, която играе мен като малка в “Гореща гонка.” Мини аз!” 
Очевидно не само красотата, но и актьорските заложби се предават от поколение на поколение в това семейство!
Снимки: Profimedia