Очарователен тандем: Кандис Суанпоул и синът й Анака

Супермоделът Кандис Суанпоул честити 2017 на феновете си с мила снимка, на която позира заедно с тримесечния си син Анака. 

На кадъра Кандис е облечена със семпъл черен бански, който обаче разкрива, че блондинката доста бързо си е върнала перфектната фигура. В ръцете си Суанпоул държи очарователния малък Анака, а под снимката пише: “Честита 2017 от нас!”

Феновете на модела побързаха да я поздравят и отбелязаха, че малкият чаровник расте много бързо и макар да е само на три месеца, вече му личи, че прилича на красивата си майка. Много от почитателите на Кандис отбелязаха също, че са възхитени от формата, в която е в момента и изразиха съжалението си, че не е успяла да дефилира на шоуто на Victoria’s Secret. На Суанпоул й се наложи да пропусне пищното ревю, защото беше доста скоро след раждането й. Същото важи и за друг ангел, Бехати Принслу, която роди своята дъщеричка Дъсти Роуз малко преди Кандис.

Очевидно Кандис и нейният годеник Херман Николи са прекарали празниците на някоя екзотична дестинация. След Коледа блондинката също пусна кадър, на който с Анака позират пред елха, а момченцето е с коледна шапчица. Преди това Суанпоул отбеляза два месеца, от както с Херман се сдобиха с първото си дете с друга снимка, под която написа: “2 месеца на неподправено удоволствие в компанията на малката ми любов!”