Обявиха премиерата на завръщането на “Приятели”

Вчера всички от любимата група приятели и актьори споделиха първо видео, с което официално обявиха датата на премиерата.

“Този, в който се събраха отново”, дългоочакваното завръщане на “Приятели” ще се излъчи съвсем скоро – на 27 май. Това обявиха едновременно вчера всички актьори от иконичния сериал с публикации в социалните мрежи.

Уроците за любовта, които научихме от “Приятели”

Постът показа видео на шестимата, вървейки заедно на фона на емблематичната песен, която всеки фен познава.

Специалният епизод идва с година закъснение заради пандемията, но от това, което знаем, чакането ще си заслужава. Вчера от профила на HBO MAX споделиха и имената на гост актьорите, които ще се включат в проекта – сред тях виждаме някои очаквани звезди като Рийз Уидърспуун, която изигра една от сестрите на Рейчъл, но други гости бяха пълна изненада – като Лейди Гага, корейската група BTS, Синди Крауфорд, Кара Делевин, Джъстин Бийбър и още.

Снимано на оригиналната сцена 24 в студиото на Warner Bros в Лос Анджелис, събирането на Дженифър, Кортни, Лиса, Мат, Дейвид и Матю ще е под формата на среща на актьорите, а не като нов епизод на сериала. Според Дейвид има много изненади, които ще развълнуват зрителите, така че чакаме с нетърпение.