Обвиняват Джъстин Бийбър в сексуален тормоз

През уикенда потребители в Twitter обвиниха множество известни личности в сексуален тормоз.

Наред с борбата с расизма, движението за правата на жените продължава да е важна тема, особено в Холивуд, където много известни личности бяха изобличени като насилници.

Тази седмица се появиха редица обвинения първо срещу актьора от “Вината в нашите звезди” Ансел Елгорт, след това срещу актьорите от “Riverdale Кол Спраус, Лили Райнхарт, Ванеса Морган и Кей Джей Апа, както и срещу Джъстин Бийбър. Всички те адресираха слуховете и ги отхвърлиха, като изпълнителят на песента “Yummy” представи и доказателства за невинността си.

Според обвиненията на двама потребители в Twitter през 2014 година, когато  Джъстин е бил на 20, той е поканил момичетата и техните приятелки в стаята си в хотела “Four Seasons”, където им е причинил сексуален тормоз.

В отговор на публикацията Бийбър потърсил точни доказателства, че по времето, което е цитирано, той дори не се е намирал в хотела, въпреки че свидетел е публикувал, че го е видял в ресторанта на “Four Seasons”. Всъщност тогава той е бил на изненадващо изпълнение за феновете си, и то в компанията на тогавашната си приятелка, Селена Гомес.

Певецът призовава всяко заинтересовано лице да се свърже с управителите на хотела, които ще подкрепят думите му, както и да потърсят статиите, отразяващи събитието, на което той е присъствал.

Световен ден срещу насилието над деца: Кои са признаците за сексуален тормоз при децата

“Слуховете са си слухове, но сексуалният тормоз е тема, която не трябва да се засяга лековерно. Всяко обвинение трябва да се вземе предвид, затова и беше важно да отговоря на публикацията. Въпреки това историята цитира невъзможни факти, затова смятам да се обърна към Twitter и да потърся правата си”, написа в заключение Джъстин.

Само преди няколко месеца Селена Гомес нарече връзката си с Джъстин Бийбър “форма на тормоз”, но в нейния случай тя намекваше за психически тормоз след множеството скандали по времето, когато двамата бяха заедно.

Харви Уайнстийн го очакват 23 години затвор