Обвиненията срещу Меган Маркъл бяха оттеглени

Служители от двореца оттеглиха обвиненията в тормоз срещу Меган.

През март постъпиха две официални обвинения срещу Меган Маркъл от бивши служители в двореца, които твърдяха, че херцогинята ги е подложила на системен тормоз, заради който те са били принудени да напуснат работните си позиции.

Сега медиите докладват, че обвиненията са били оттеглени. Първоначално те са били отправени през октомври 2018 година чрез имейл, изпратен от Джейсън Кнауф, който тогава е бил секретар на Меган и Хари. След като неговите твърдения са станали публични обаче, две от лицата, споменати в имейла, са поискали обвиненията от тяхното име да са оттеглени, посочват от InStyle.

В книгата за живота на херцозите “Finding Freedom” се посочва, че Джейсън не се е срещнал с Хари и Меган във връзка с конфликта.

Тогава обвиненията дойдоха само няколко дни преди интервюта на Меган и Хари за Опра, допълнително затруднявайки вече сложната ситуация между херцозите на Съсекс и кралското семейство.

Според източници от кралския двор една от големите причини Хари да реши да се отдели от кралското семейство е била реакцията на принц Уилям, когато първите слухове за тормоз от страна на Меган са се появили. Тогава наследникът на трона е повярвал на обвиненията срещу Маркъл и това е предизвикало голяма конфронтация между братята.