Обявиха датата на кръщането на принцесата

Кралският дворец официално обяви кога ще бъде кръщането на принцеса Шарлът Елизабет Даяна, която се появи на бял свят на 2 май.

Малката дъщеричка на Кейт Мидълтън и принц Уилям ще бъде кръстена на 5 юли. Така семейството ще има два повода за празнуване през юли – две седмици след кръщането, на 22 юли принц Джордж има рожден ден. Той ще навърши 2 години.
От Кралския двор разкриват, че малката Шарлът ще приеме христианството в църката “Света Мери Магдалена” в Сандригам. За разлика от нея, брат й Джордж бе кръстен в църквата към двореца Свети Джеймс в центъра на Лондон. В момента цялото кралско семейство е в треската подготовка за щастливото събитие.

В момента всички са се съсредоточили не само около подробностите по организацията, но и в търсене на перфектната луксозна кръщелна рокличка, която ще носи бъдещата модна икона – Шарлът.
Освен трепетното очакване на кръщането на малката принцеса, в момента британците се вълнуват около предположенията как ще изглежда тя в следващите две десетилетия. Вижте и техните визуализации тук!