Объркаха Дарина Павлова с порно звезда

Скандал с родната бизнесдама Дарина Павлова в Италия!

Италианският вестник “Стампа” обърка нашенката с еротичната звезда от миналото Серена Гранди. И двете дами си приличат не само в лице, но и с формите, които имат.

И въпреки приликите между двете дами, все пак Дарина имаше близки отношения с бившия премиер Силвио Берлускони и медиите доста писаха за това. Изненада е това объркване от страна на в. “Стампа”.

На сайта на изданието има рубрика, в която оценяват стила на различни известни дами, минали по червения килим на кинофестивала в Рим. На кадъра, поместен в сайта, Дарина е с италианската актриса и шоузвезда Валерия Марини. Текстът под снимката гласи: “Каква двойка. Двете заедно – ужасът нараства прогресивно. Серена Гранди и Валерия Марини си заслужават почетна десетка. Така както са, правят излишен всякакъв коментар”.

Въпросната порно звезда Серена Гранди става известна в Италия през 1980 г. с участието си в редица еротични филми. Години по-късно тя слиза от светлините на прожекторите. Между 2003 и 2004 г. обаче тя прекарва 157 дни под домашен арест, защото е обвинена в продажба на няколко грама кокаин. По-късно е оправдана, коментира в. “24 часа”.