Няма да познаете кой е новия мъж до Тейлър Суифт

Няма и две седмици след като се раздели с Калвин Харис и Тейлър Суифт му намери заместник.

За разлика от друг път, този път блондинката предпочете да намери утеха в нечие чуждо рамо, а не в писането на поредния сълзлив албум. Замесникът на шотландския диджей е кой да е, а спряганият за новия Джеймс Бонд – Том Хидълстън.

След паметния им танц по време на тазгодишната гала вечер на Института за костюми към Музея на изкуството “Метрополитън” в Ню Йорк, двамата отново са забелязани в опасна близост на плажа на Роуд Айлънд. Те са изловени от папараци да се разхождат по скалите, хванати за ръце. В миг на нежност, Том сваля якето си и обгръща раменете на Тейлър с него, за да не й е студено. Двамата не спират дотук, ами си разменят и страстни целувки.

“Бяха един върху друг – прегръщаха се и се целуваха – въпреки че имаше 20 души на плажа около тях. Те изглеждаха като всяка лудо влюбена млада двойка”, разкрива източник пред в. The Sun. “Том ухажва Тейлър откакто се срещнаха – изпрати й цветя. Това я спечели”, обяснява приближен до певицата.

Очевидно, това не се понрави на Калвин Харис, макар самият той да изостави Тейлър. Веднага след като излезе новината за аферата на певицата с Том Хидълстън, шотландският диджей спря да следва бившата си любима в социалните мрежи и изтри всички снимки с нея.