Няма да повярвате кой е новият мъж до Черил Коул

Черил Коул, която все още носи фамилията на последния си мъж Фернандес-Версини, е започнала да излиза с тийн звездата Лиъм Пейн.

Поп дивата, която е съдия в X Factor и изпълнителят от One Direction излизат от няколко месеца. Двамата са започнали да се срещат през декември, но Черил е искала да мине малко време след раздялата със съпруга й Жан Бернар преди да обяви връзката си.

Изглежда това време е дошло, тъй като Лиъм потвърди отношенията им с промяна на профилната му снимка в Instagram. На кадъра двамата са прегърнати, а 22-годишният изпълнител е гол до кръста. Самата Черил пък засега запазва мълчание.

“Черил и Лиъм са във връзка. Това беше неочаквано, но те се правят един друг невероятно щастливи. Винаги си прекарват добре и споделят много общи интереси, но никога не е имало нищо романтично между тях в миналото. Връзката им разви много бързо през декември след финала на X Factor, където One Direction имаха последен концерт преди да се оттеглят от музикалната сцена за почивка. Лиъм е лудо влюбен. Това е наистина сериозно”, споделя източник пред в. Sun.

Двамата се срещат за първи път през 2008 г., когато 14-годишният Лиъм се явява на прослушване за X Factor. Тогава 32-годишната изпълнителка бе съдия на шоуто.

Звездата от One Direction се раздели с дългогодишната си приятелка София Смит през октомври миналата година, докато Черил в момента е в средата на развода си с Жан-Бернар Фернандес-Версини.

Вижте видео на първата среща на бъдещата двойка: