Новото момиче на Бонд е следващото лице на Estée Lauder

Когато става дума за разкрасителни процедури и грим, Ана вярва в сентенцията “по-малко е повече”.

От днес Ана де Армас е не само новото момиче на Бонд и новата Мерилин Монро, а вече и новото лице на Estée Lauder. 32-годишната актриса, която бързо завладя Холивуд, наред с модната индустрия става следващият посланик на марката и по повода разкрива частица от бюти ритуалите си пред Harper’s Bazaar.

Ана споделя, че през последната година рутината й за грижа за кожата не се е изменила особено, като направим изключението по отношение на значително повечето време, което й позволява да се наслади на процеса на нанасянето на продуктите.

Но и това вече се е променило, откакто се е върнала на работа и времето й за себе си е стопило. Затова и тя прави това, което всяка заета жена трябва да опита – да върши рутинните си задачи с маска на лице. Ана де Армас споделя, че пътувайки за работа, често си слага лист маска, за да оползотвори времето.

Формулата е страхотна, особено ако не искате да носите много грим през деня така или иначе – нещо, което и актрисата прави. “Много добре се чувствам с единствено малко коректор на лицето. Спиралата също е много важна за мен, защото ме кара да се чувствам по-събудена и готова за деня. Добрият балсам за устни също”, споделя Ана.

За финал звездата споделя, че най-ценният съвет на бюти тематика според нея е “по-малко е повече”, защото естествената красота отива на всяка жена.