Новото любовно гнездо на Джей Ло и Алекс Родригес

Сватбени камбани ли чуваме в далечината?

Връзката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес вече е още по-сериозна, след като звездната двойка си купи първото общо жилище.

E! News съобщава, че латината и бившият спортист са се сдобили с апартамент с три спални и 4 бани в на престижното Парк Авеню в Манхатън. Имотът се намира в най-високата жилищна сграда в западната част на острова и струва малко над 15 млн. долара. 

Според уебсайта на агенцията StreetEasy, обитателите на сградата ползват и редица екстри, сред които ресторант, вътрешен плувен басейн, фитнес център и кино.  

Новината за покупката на общото им жилище идва малко след като връзката им навърши една година – Джей Ло и Алекс са заедно от миналия февруари. Двамата изглеждат все така влюбени и се наслаждават на любовта си, докато феновете им се надяват на новини за годеж.

“Наистина вярвам в брака и бих била щастлива, ако мога да остарея с човек, с когото съм в такава връзка. Но за момента не искам да насилвам нещата,” заяви наскоро Лопес пред модно списание. “Всичко е прекрасно, разбираме се добре. Разбираме ежедневието на другия по начин, по който много малко хора биха могли.”

Освен апартамента в Ню Йорк, Лопес и Родригес имат отделни жилища в Лос Анджелис и Маями.