Новото гадже на Венци Венц е Деа Ангелова

Новото гадже на Венци Венц е танцьорка. Това е атрактивната Деа Ангелова, която е част от балет “Нова”.

Венци Венц изчака дъщеричката му Агуая да навърши годинка, преди той да анонсира публично новата си връзка.

С майката на бебето Мелани Ширкова Венци поддържа приятелски отношения и твърди, че си поделят грижите по отглеждането на малката. Междувременно той е успял да започне нова връзка с Деа. И очевидно двамата гледат на отношенията си достатъчно сериозно, защото преди дни споделиха общи снимки в профилите си.

Деа е отбелязала в профила си, че освен с танци, се занимава и с интериорен дизайн.

Като част от балет “Нова” пък е излизала на сцената със звезди като Мария Илиева и Тита. До неотдавна Деа е била брюнетка, но е променила визията си… може би заради новата любов?

Медувременно по снимките на Мелани личи, че тя се е отдала изцяло на отглеждането на малката си дъщеричка. Преди да роди, тя е изпълнявала ролята на асистентка на Венци Венц. Освен това са били и добри приятели. Обясняват, че никога не са имали романтична връзка. Просто в момент, в който Венци почувствал, че му е време да стане баща, Мелани сама предложила да си направят бебе заедно. Рапърът взел решение да опитат и още първият път се оказал успешен.

Венци Венц разказва, че идеята дошла в труден за него житейски период. Открили му образувание, за което имало притеснения, че може да се окаже злокачествено. Тогава Мелани го изненадала с идеята да го направи татко.

Дъщеричката им била зачената на Благовещение във Варна, след участие на рапъра. “Прибрахме се в хотела, в който най-много обичам да отсядам там. Оказа се, че въобще не съм имал стая, но понеже ме познават, ми дадоха ключ. Събудихме се в най-хубавата сутрин – лъчите бяха толкова плътни, че сякаш по тях всеки момент щяха да слязат ангели. Спогледахме се и – се случи.”

“Направихме алтернативно раждане”, споделя още Венци Венц.

Той е присъствал на раждането на Агуая на бял свят и дори е бил първият човек, който новороденото вижда. “Беше вълшебство. Магичен момент.”

Рапърът е откровен докрай и разкрива дори това, че Мелани не е първата жена, пожелала да го направи баща. Преди това той е правил опити с две други жени. Също споделя и че планира да има още деца, като е убеден, че в някакъв момент ще му се роди и момченце.

бг звезди