Ново гадже за Кристен Стюърт?

Фенките на “Здрач” ще трябва да приемат неизбежното – вече няма никаква надежда за любимците им Кристен Стюaрт и Робърт Патинсън.

Двамата се разделиха преди известно време, а вече стана ясно, че Роб си е намерил нова изгора в лицето на певицата FKA Twigs. Сега изглежда Кристен също е готова да продължи напред, и то не с кой да е, а с бившия на колежката си Дженифър Лоурънс. 
Медиите зад Океана упорито говорят за зараждащ се романс между Стюърт и британеца Никълъс Холт, който се срещаше с Дженифър в продължение на четири години. Двамата си партнират във филма “Equals”, където очевидно са се сближили доста. Крис и Никълъс дори участваха заедно в предизвикателството с ледената кофа, което беше доста популярно сред звездите в Холивуд през лятото. 
През уикенда предполагаемата двойка е забелязана заедно на парти по случай новия филм на Кристен “Clouds of Sils Maria”. Никълъс, който не участва във филма, е придружил Кристен и цяла вечер не се е отделил от нея. 
Имайки предвид, че Холт попада в графата на най-горещите британски актьори в момента, напълно разбираме Стюърт. Наскоро от Jaguar го добавиха към списъка си с “лоши момчета”, които са лица на луксозната марка коли, а той се появи в една от техните секси реклами. 

Снимка: Profimedia