Новият трейлър на “Петдесет нюанса по-тъмно” е тук!

Сигурни сме, че феновете на еротичния жанр очакват със затаен дъх празника Свети Валентин през 2017, когато “Петдесет нюанса по-тъмно” ще покори киносалоните в целия свят.

Дългоочакваното продължение на “Петдесет нюанса сиво” идва точно две години след премиерата на екранизацията по романите на Е. Л. Джеймс. А новият трейлър ни показва какво точно можем да очакваме от втория филм!

След раздялата си с Анастейжа Стийл, Крисчън Грей  е твърдо решен отново да я спечели. Въпреки че е объркан от чувствата, които изпитва, той целеустремено започва да преследва Ана. Тя от своя страна поставя категорични  условия – без правила и без тайни. Вече пораснала и не толкова наивна, тя все още изпитва чувства към него, но отказва да бъде наранена отново. И точно когато двамата намират път обратно един към друг, призраците от миналото на Крисчън възкръсват.

“Петдесет нюанса по-тъмно” ни среща и с безскрупулната Елена Линкълн – бивша любовница на Крисчън Грей, с която Анастейжа Стийл тепърва ще трябва да се справя. Ролята е поверена на носителката на “Оскар” Ким Бейсинджър, а първи поглед към героинята й ни осигурява трейлърът. Освен нея, в продължението ще видим още Тайлър Хеклин и Бела Хийткот. 

Поредицата “Петдесет нюанса сиво” се превърна в истински хит и направи авторката Е. Л. Джеймс милионер. Първият от общо три филма донесе на създателите си приходи от над 560 млн. долара, като се очаква и “Петдесет нюанса по-тъмно” да повтори успеха му.

Вижте трейлъра!