Новият мъж до Риана е саудитски милиардер

Само преди ден Риана бе уловена да се целува с непознат мъж в басейн, a неговата самоличност предизвика любопитството на всички.

Оказа се, че новата любов на певицата не е случаен човек. Неговото име е Хасан Джамил – наследник на семейство, което държи правата за продажба на автомобилите Toyota в страните от Близкия Изток. Неговото състояние се оценява на 1,5 милиарда долара. “Риана е влюбена до уши. Те прекарват много време заедно и се наслаждават един на друг. Изглежда отношенията им са много сериозни”, разкрива близък на изпълнителката.

Колко струват краката на Риана?

Джамил е доста влиятелен в бизнес кръговете. Той е вицепрезидент и заместник-председател на УС на компанията Abdul Latif Jameel Group, която е собственост на неговото семейство. Фамилията дори има собствена футболна лига, която носи името Jameel. Самият Хасан е приеман доста радушно в много от европейските държави, бил е и гост на британското кралско семейство.

Риана се раздели с Дрейк през октомври миналата година. Първият мъж, с когото демонстрира близки отношения е именно Хасан. От своя страна пък той имаше афера с Наоми Кембъл. Сега Рири и Джамил са наели частна вила в Испания, в която се наслаждават на любовта си.