Новият мъж до Нина Добрев

Finally!

До актрисата с български корени, Нина Добрев най-сетне има мъж и то не кой да е, а чаровният холивудски режисьор Грант Мелън.

Двойката обаче предпочита да запази отношенията си далеч от светлините на прожекторите, според източник на E!News.

Нина Добрев за натиска да има семейство и деца

Това не означава, че връзката им не е сериозна: “Те все още са в началото, но Нина го нарича ‘моето гадже’ в кръга й от най-близки приятели“, обяснява източникът. Искрата между тях пламнала по време на партито за 30-ия й рожден ден, който бе едва преди месец.

Още тогава, Грант и Нина са прекарали много време с най-добрата приятелка на актрисата и нейния съпруг, които много са харесали новата половинка на Нина.

Други близки приятели на актрисата пък споделят, че тя изглежда и се чувства много щастлива, но въпреки това, двамата все още предпочитат да не се появяват заедно да публични места и да афишират чувствата си.

Нина Добрев съблазнява така

Малко преди да започне да излиза с Гранд, името на Нина бе свързвано с нейния колега Глен Паулел, но отношенията им приключиха доста бързо, заради пълните им графици тогава. Надяваме се новата връзка на актрисата да става все по-сериозна и съвсем скоро да я видим с пръстен и в булченска рокля.

Fashion Gallery