Новият албум на Адел е тук, а ето ги и първите реакции

Днешната най-обсъждана тема? Коя песен от новия албум на Адел ще е следващата “Hello” и коя е всеобщият фаворит.

След твърде дълго отсъствие най-сетне дойде ред на официалното завръщане на любимата британска певица с третия й студиен албум “30”. Феновете на Адел вече чуха някои от песните – “Easy On Me” бе споделена преди вече месец, а много от другите парчета чухме по време на двучасовия й концерт миналата седмица.

Сега вече всички песни дебютираха и съвсем очаквано предизвикаха много вълнение в мрежата.

Адел за първи път на корицата на британския Vogue с най-емоционалното си интервю до сега

“Почти 7-минутната “To Be Loved” ще даде това, от което скръбните туристи се нуждаят, и ще раздразни щастието на всеки, който иска да си вдигне настроението с песента. Въпреки това бихме слушали как Адел пее и съдържанието на телефонния указател, дори и с това погребално темпо”, споделят някои от критиците онлайн за впечатленията си от албума.

Всъщност по-дългите песни съвсем не са рядкост в “30”, като няколко от парчетата също надминават 6-минутната точка. Такава е “Love Is A Game”, която също бързо стана fan favourite, както и “My Little Love”, която е посветена на сина й. “I Drink Wine” пък първоначално е била цели 15 минути, преди певицата да я скъси до малко над шест.

За представянето на албума тази седмица Адел се облече в злато – роклята й в есенен стил с златни листа (буквално) от Oscar de la Renta успя да ни впечатли почти толкова, колкото и музиката на певицата.

Коя от всички песни в “30” е вашият фаворит?