Новата звездна колаборация – принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Едно от последните задължения на Хари, преди да се отдели от кралското семейство, ще е да си колаборира с музикалната легенда.

Вчера принц Хари публикува видео, в което загатна каква ще е следващата му колаборация с известен певец – този път с Джон Бон Джоуви. Преди няколко месеца подобно нещо се случи, но тогава херцогът работи съвместно с Ед Шийран.

Прочетете по темата: Ед Шийрън идва на гости у Меган и Хари

Сега за новия проект с Джон Хари ще помогне да се презапише известната песен на групата “Unbroken”. Тя първоначално е била създадена, за да се обърне внимание на проблемите, през които минават завърналите се от война.

Новата версия на песента ще бъде направена с цел да подкрепи фондацията “Invictus Games”. Тя е създадена от принц Хари и също има за цел да подкрепя ветераните. Благодарение на нея те имат възможност да се включват в ежегодни спортни събития, което им дава чувство за принадлежност в обществото.

Презаписването на песента ще се случи в началото на март в студиото на “Аби Роуд”, където Бийтълс са записали 11 от всичките си 13 албума.