Новата звездна двойка, която никой не очакваше

It’s official! 

Брад Пит и Чарлийз Терон са новата холивудска двойка и връзката им определено бе изненада за доста хора. Двамата дълги години са били приятели, но през последните месеци, отношенията им са прераснали в по-сериозни, коментира източник пред The Sun. 

Чарлийз Терон: Дълги години пушех марихуана

Романтиката между тях е пламнала около Коледа, като Чарлийз неколкократно е посещавала дома на Брад в Калифорния. Въпреки това, тя все още не се е запознала лично с децата му, които живеят с бившата му съпруга Анджелина Джоли.

Брад и Анджелина се разделиха през 2016-та и съвсем скоро след това Чарлийз Терон приключи връзката (и годежа) си с Шон Пен. Любопитен факт: именно Шон е запознал Брад и бившата му годеница, без да подозира, че някой ден между тях ще има нещо повече от приятелство.

Единствено децата спасили Анджелина

В момента двойката излиза доста често, но не и на публични места. Спред техни близки, двамата са много щастливи и е много вероятно отношенията им да се задържат още дълго време. На една от последните им срещи, Чарлийз и Брад са забелязани да се усамотяват на бара в шато Мармонт в Лос Анджелис, като актьорът продължава да не пие, имайки предвид, че проблемът с алкохола бе основната причина той и Анджелина да се разведат.

Fashion Gallery