Новата мания в социалните мрежи са снимките на… крака

През изминалата седмица забелязахме, че новият любим похват на звездите в социалните мрежи е да снимат краката и обувките си.

Какво най-интересно се случи във Фейсбук и Twitter?

Ще отбележим подобаващо седмицата, в която любимката ни Кара Делевин няма да ни е накарала да избухнем в смях, публикувайки снимка с някоя от забавните ѝ физиономии. Засега обаче изгледи за това няма – ето я Кара на една от последните ѝ снимки с щура муцуна.

В миналия ни седмичен преглед на звездните фотоси намери място Ким Кардашиян, която отговори на нападките, че бременността ѝ е фалшива, като показа коремчето си. Този път в светлината на прожекторите влизат други две Кардашиян – Кортни и Клои. 
Клои като съблазнително коте, а Кортни по… крака. На снимката Кортни показва краката си, обути в легинси с анималистичен принт, който се слива с пода.

Както винаги едни купонясваха, други си отдъхваха на екзотични места. Ех, и на нас ни се прииска да отмаряме като Дани Миноуг…

Още по-въздействащо ни подейства обаче снимката на Никол Ричи, която вече ти показахме на плажа.
На почивка се отдаде и нашият любим дизайнер Марк Джейкъбс. И то не каква да е. Двамата с приятеля му Хари се забавляваха искрено в Рио де Жанейро.

Между съблазнителните плажни снимки, разбира се, се появиха и сладки снимки на някои от младите звездни майки, които да ни разчувстват приятно. Малкият Лука очевидно много обича копчетата по дрехите на майка си Хилари Дъф.

Джени Гарт накара почитателите си да заговорят дали не ѝ се иска да има четвърто дете, след като постна нежна снимка с мъничко новородено бебче.

През отминалата седмица журито на риалити шоуто The Voice се сдоби с нов член – малкият Милан. Шакира зае мястото си на червения стол заедно с бебока.

Споделеното от звездите зарадва и любителите на малки сладки кученца. Джеси Джей постна фотос на своя домашен любимец, заспал на доста нестандартно място.

Джеси беше доста активна в социалните мрежи и често инфомираше феновете си какви ги върши. Да, това под розовата маска с носорог е именно тя.

Радостни бяха тази седмица и почитателите на красивата Кейт Хъдсън, която също се появи на снимките, публикувани от звездите. Кейт се завръща в сериала Клуб Веселие като сексапилна учителка по танци.

Наскоро Марая Кери изненада всички с фотос, на който поп дивата е без грим. Е, очевидно е била първата и може би последната – сега Марая демонстрира, че малко разкрасяване не е излишно, дори когато работи в студиото.

Можеш ли да познаеш чии крак е това? Очевидно тя самата смята, че секси крак в обувки на висок ток в леглото си е достатъчно доказателство за една епична нощ, както самата Риана написа като коментар за снимката.

Звездни крака в уеб пространството да искаш! Съблазнителната приятелка на Джейсън Стейтъм Роузи Хънтигтън-Уайтли също постна своите в  цикламени обувки с остър връх.

А като говорим за крака…Джеси Джей също се разписа сред тези, които снимаха краката си. Дали не се очертава нова мода в фотоблоговете?

В профилите на звездите тази седмица имаше от всичко – работа, почивка, плажове, любов, забавление, а Селена Гомез ни показа и благотворителност. Селена се включи в кампании срещу рак, ХИВ/СПИН, диабет, приканвайки и феновете си да го направят. “Кураж”, казва Селена.

Материала подготви Ани Софрониева