Нова версия: Анистън разделила Джоли и Пит

От години Брад Пит и Анджелина Джоли имат сериозни проблеми заради неговата близост с бившата му съпруга Дженифър Анистън.

Запознати разкриват, че именно “приятелката” е виновна за тяхната раздяла. Те временно прекратили контактите си, които обаче подновили преди няколко седмици. Близки до актьорите разкриват, че Брад и Дженифър постоянно си говорели по телефона и си чатели в социалните мрежи.

Преди два месеца те дори наели луксозен апартамент в манхатънския Gansevoort Hotel и не се притеснили да покажат интимност дори пред охранителните камери, като не криели близките си отношения, разкриват от Radar Online.

Веднага след като стана ясно, че Брад и Анджелина се развеждат, се появиха слухове и че Анистън ще стори същото със своя съпруг Джъстин Теру. На този етап обаче, и двамата показват, че са повече от щастливи заедно.

И докато Анистън мълчи по въпроса за развода между бившия й мъж и последната му половинка, то нейният съпруг даде своя коментар. По време на интервю, в което Теру рекламира новата си кино лента, актьорът беше запитан за шокиращата раздяла на най-популярната холивудска двойка. “Като дете на разведени родители мога да кажа само, че това е ужасна новина за децата им. Би било досадно да казвам каквото и да било друго по въпроса. Хората преминават през лош период. Ужасно е”, заяви актьорът.

Близката приятелка на Дженифър – Кортни Кокс, също се изказа по въпроса. Тя е категорична, че Анисън няма нищо общо с раздялата на най-известната двойка в Холивуд и настоя нейното име да не се споменава в дискусии, свързани с развода на Пит и Джоли. “Имам чувството, че дори само споменаването за подобно нещо изостря нещата.”

Снимки: Profimedia