Норт Уест дебютира в света на киното

Дали това не е въпрос на ДНК, фамилия, привилегии и възможности? Разбира се, че е. Модният бизнес ухажва Норт Уест непрестанно. Медиите полудяха по намръщените й очи, а външният й вид е обект на стилистични разисквания в най-важните медии в сектора.

И тук идва моментът да споделим, че TikTok профилът й, споделен с майка й Ким Кардашиян, се радва на 13,5 милиона последователи. На лице са всички улики за блестящо бъдеще за Норт. А тя не се свени от светлината на прожекторите.

Норт Уест ще даде гласа си на герой от „PAW Patrol: The Mighty Movie

Все още няма подробности за героя, който мис Уест ще дублира във втората глава от приключенията на групата кучета, обичани от най-малките.

Проектът на Paramount Pictures обхваща изключителен актьорски състав, който включва Кристен Бел, Крисчън Конвъри, Маккена Грейс, Джеймс Марсдън, Фин Лий-Еп и тенисистката Серина Уилямс.

В Twitter Норт веднага бе заклеймена с етикета „nepo baby“, определение, с което тя ще трябва да се справя в продължение на години и което не щади всички „деца на известни личности“.

В тази връзка, нека отбележим и един забавен факт. Ким Кардашиян е избрана за „най-успешното nepo baby в историята“ и очевидно малката Норт започва да следва нейните стъпки.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво прави Ким Кардашиян в Харвард?