Нора Недкова завърши маркетинг в Нов Български

Нова академична сила се влива в редиците на българските маркетинг експерти. Това е Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която официално получи дипломата си.

Нора се похвали, че е завършила специалността в Нов Български Университет. От отговорите й на коментари в инстаграм научаваме, че се е дипломирала с оценка 5.

“Bинаги ще има хора, за които няма да сте достатъчно добри, но важното е да бъдете удовлетворени от самите себе си! Аз съм! Благодаря на семейството ми за подкрепата!” – написа ликуващата плеймейтка.

“Принципно маркетинг е областта на рекламата”

По време на следването си, Нора го обяви в свое телевизонно интервю. “Ще завършвам маркетинг. Принципно маркетинг е областта на рекламата”, бе не съвсем компетентното обяснение на блондинката за специалността й.

Учудващо или не съвсем, явно фактът, че Недкова не е разбрала какво представлява специалността, не е било пречка да получи диплома.

26-годишната Нора е от Варна, а пътят й към славата започна с конкурса Мис Плеймейт преди две години. Още по-известна Нора стана след участието си в “Черешката на тортата” на следващата година.

Предаването с нея мина под знака на люти скандали между Недкова и гримьора Валентин Кулагин, не без участието на обилни дози алкохол.

Popular