Нийл Патрик Харис се завръща в „How I Met Your Father“

Емблематичният женкар Барни Стинсън, изигран от Нийл Патрик Харис, ще участва в два епизода на „How I Met Your Father“. Епизоди 10 и 11 от втори сезон на хитовия сериал на Hulu ще бъдат факт във вторник, 28-и март… И вече знаем, че можем да очакваме с нетърпение завръщането на най-характерния герой от „How I Met Your Mother“.

В актьорския състав на „How I Met Your Father“, разбира се, участва актриса от ранга на Хилари Дъф, която играе Софи. Младата дама е заета да разбере повече за живота, който я заобикаля, искайки силно да открие любовта, обградена от сплотената си група приятели.

В сериала участват още Кристофър Лоуел, Франсия Райса, Том Ейнсли, Тиен Тран, Сурадж Шарма и звезди като Ким Катрал, Даниел Августин, Ашли Рейес и Джош Пек.

Завръщането на Барни ни бе загатнато още в трейлъра на сезон 2

Това се случва именно в сцената, в която Софи шофира в паника и оставя гласова поща на телефона на майка си, казвайки: „Мамо, моля те, обади ми се. Мисля, че излизам с баща си.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от How I Met Your Father (@himyfonhulu)

В момента Софи се среща с много по-възрастния от нея Робърт /Джон Корбет/, който също може да й бъде баща. Във втория епизод на финала в средата на сезона, озаглавен „Татко“, младата дама прекарва уикенда в къщата му на село, което вероятно води до някои смущаващи и неочаквани разкрития.

Изглежда, че точно тогава ще се порадваме на появата на Барни.

След финала в средата на сезона, „How I Met Your Father“ ще ни даде двумесечна почивка, преди да се завърне с подновяването на сезон 2 на 23-и май, подарявайки ни вероятно най-неочакваната кулминация. Финалът на сезона предстои на 11-и юли.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всичко за сезон 2 на „How I Met Your Father“