Нина Добрев ще участва в коледна романтична комедия

Още е рано за коледно настроение, но първият трейлър за “Love Hard” с участието на Нина ще ви настрои на празнична вълна.

След като направи големия си дебют, играейки в центъра на любовния триъгълник от “Дневниците на вампира”, Нина Добрев ще вземе участие в друг такъв сценарий. Този път обаче това ще се случи в коледен филм с модернистична романтична история.

Натали, в чиято роля ще влезе Нина, е журналист по професия, но в сърцето си тя е романтик с лош късмет в любовта. В опит да открие сродната си душа тя се включва в приложение за запознанства и се запознава с красивия Джош. Решава да се срещне с него като го изненада за празниците, но накрая тя остава изненаданата, когато открива, че човекът, с когото си е писала, не е този, за когото се представя. За да й се реваншира, Джош се опитва да я събере с истинския мъж от снимките, които са привлекли Натали, Таг. Дали накрая героинята ще избере да остане с мъжа, който я спечели с външния си вид, или този, който я очарова, макар и с малко измама – предстои да разберем във филма.

Премиерата му очакваме на 5 ноември по Netflix. Вижте първия трейлър тук: