Николета Лозанова се завърна за 15 години Playboy

Николета Лозанова се отличи като най-горещата плеймейтка и съвсем заслужено изгря на корицата на юбилейния брой на сп. PLAYBOY.

Тя се завърна топлес след 11-годишно отсъствие. “Ако ме питате как се чувствам – щастлива, зряла и преуспяла. Ако ме питате къде съм – на върха!”, заявява Николета пред изданието.

“Най-ценният съвет, който бих дала на младите момичета, е да не повтарят грешката на предшественичките си, а именно – да не се опитват да ме имитират. Първо, че няма да им се получи; второ – вече съм записала името си в историята. Ако успеят да изпъкнат по свой начин, пожелавам им успех”, казва още Лозанова.

Вижте снимки на последната носителка на титлата “Мис Плеймейт”

По повод 15-тия юбилей на Мъжката библия, се състяиурса Playboy All Stars, който спечели Златка Димитрова. “Благодарности към всички, които ме подкрепиха!
С тази титла, защитих лентата си през 2009 година”, сподели пбедителката.

Тя се съревноваваше с още от най-горещите момичета, красили сп. PLAYBOY, сред които бяха Николета Лозанова, Златка Райкова, Елена Кучкова, Ася Капчикова. В продължение на месец фенове гласуваха онлайн и избираха между 15 претендентки за титлата “Най-гореща българка на всички времена” по случай 15-годишнината на изданието.

“Титлата на Playboy All stars се дава на тази българка, оставила най-ярка следа, разбила най-много стереотипи и провокирала най-успешно публичното разбиране за жената”, разкриват от екипа на конкурса.