Николета Лозанова слиза от ефира на бТВ

От тази есен, Николета Лозанова вече няма да води “Папараци”.

Това обяви самата тя в своя Фейсбук профил. В типичния си нахакан стил обаче, Ни Ло се закани скоро да обяви нов телевизионен проект със свое участие:

“Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа – души, очи, сърца… и разбира се – тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки “Папараци” просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще “гръмна шампанското”, обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!”.

Междувременно се говори упорито, че на стола на Лозанова ще седне Венета Райкова. Тя тъкмо излъчи последното издание на предаването си “Горещи срещи” в телевизия Би Ти Ай, с която вече е прекратила договора си. Причината е, че е приела покана да работи в друга телевизия.


След обявяването на новината, че напуска “Папараци”, Николета замина за Бодрум.

В Турския курорт се предполага, че плеймейтката е с приятеля си Николай Михайлов. След края на връзката му с Алисия, вратарят отново се е върнал в обятията на Ни Ло. Двамата не се крият, но на този етап все още не публикуват общи снимки в мрежата.