Никол Шерцингер: Григор е на второ място

Никол Шерцингер разкри, че за момента с тенис звездата Григор Димитров не мислят за семейство и поставя връзката им на втото място.

“Честно казано, в момента съм концентрирана и отдадена изцяло на работата си, така че другите неща трябва да страдат. В това число – и личният живот. Досега винаги съм го оставяла на втори план, за да се отдам на ангажиментите си. Но и честно казано, никога не съм очаквала на тази възраст да съм омъжена и да имам деца”, споделя тя пред в. Sun.

Поп звездата е категорична, че иска първо да покори върховете в професионален план и едва след това ще мисли за брак и деца. “Имам да дам още толкова много на света като изпълнителка. Миналата година се пробвах и в театъра, и в мюзикълите. Сега се катеря към върха на тази планина. Когато го достигна, тогава вече мога и да улегна и да се концентрирам върху мъжа и децата си. Сега обаче искам да работя, амбицията ми е такава”, казва още Шерцингер.

Изпълнителката разкрива и как се подкрепят взаимно с Григор. “Той обожава X-Factor, когато има възможност, не спира да го гледа. Много ме подкрепя в това начинание и му благодаря. Аз пък го следвам по турнирите, когато мога. Гледах го на US Open, където падна от Анди Мъри. Но пък преди това го би, така че всичко е наред в този аспект”, коментира певицата.