Никол Шерцингер: Чувствам се самотна

Изглежда в отношенията между Никол Шерцингер и Григор Димитров наистина има пропаст, тъй като певицата заяви, че се чувства самотна.

Певицата признава, че й е много трудно да балансира между личния живот и кариерата и успехът не винаги носи щастие. “Всеки, който е успешен в кариерата си, прави жертви. Всичко е в това да умееш да жонглираш и намираш баланса. Аз пропускам много неща в живота. Трудно е, няма да лъжа. Непрекъснато пътувам и винаги съм сама. Мисля, че всеки в тази индустрия се чувства самотен“, споделя Никол пред изданието The Star.

Григор и Никол са пред раздяла

Шерцингер споделя, че славата не се отразява положително на любовта. “Връзките ми страдат, погледнете ме, не съм омъжена и все още нямам деца,” сподели преди време брюнетката. Тя е категорична, че с годините човек все по-трудно успява да балансира, но тя се старае да дава най-доброто.

Бих казала, че с възрастта става още по-трудно да намериш равновесието. Времето е всичко. Когато нещата са подредени, е по-лесно. Човекът винаги може да направи жертва, но въпросът е дали си заслужава или не”, казва Никол.

Снимки: Profimedia; Instagram