Никол Шергингер проговори за връзката си с Григор

Никол Шерцингер се чувства като преродена от връзката си с нашия тенисист Григор Димитров.

Тя сподели това в интервю пред британския вестник Sunday Mirror, където коментира края на връзката си с шампиона от “Формула 1” Люис Хамилтън и новата си връзка с българина.

 

“Миналата година бях съкрушена и съсипана след раздялата с Люис. Сега съм се фокусирала върху това, което искам за себе си, и съм оставила миналото там, където трябва да бъде – назад. Винаги съм чакала истинската любов и не ме интересува кога е дошла”, заяви Никол.

От изданието отбелязват, че поп дивата “блести, като говори за любов” и причината е именно Григор. Доказателство за това са и редицата снимки, които певицата споделя в своята страница в Instagram, на които изглежда повече от зашеметяващо.

Шерцингер, която винаги се е славела със страхотната си визия, сподели и на какво се дължи тя. “Искам да направя краката си по-елегантни, а и никога не съм спирала да работя за дупето си. Правя хиляди клякания на ден и тренирам толкова здраво, че ще имам най-вирнатото дупе на света. Не всичко обаче се дължи на упражненията, гените също си казват думата. Освен това никога не съм опитвала цигари и наркотици и сега тялото ми се отблагодарява”, обяснява Никол.