Никол Кидман не е поканена на сватбата на сина си

Никол Кидман има сложни отношения с децата си от Том Круз. Сега синът им Конър Круз е намерил любовта и е на път да се омъжи за половинката си. Никол обаче не е поканена на сватбата.

Конър Круз, осиновеното дете на Никол Кидман и Том Круз, вече порастна и дойде времето за неговата сватба. Избраницата му се казва Силвия и идва от Италия. Според източници Том харесва бъдещата си снаха, но не и идеята бившата му съпруга да бъде на венчавката. Очевидно Конър споделя мнението му, защото не смята да покани Никол.

Младоженецът от години насам не е в добри отношения с майка си и това е поради няколко причини – влиянието от баща му определено е фактор. Освен това голяма част от се дължи и на религиозни причини.

Конър, както и неговата половинка, е вярващ в сциентологията. Този избор в религията си е направил отново по подръжание на Том. Никол Кидман обаче не почита тази вяра, и то не само това – тя е считана за враг в религията.

Никол Кидман “открадна” прическата на Кейт Мидълтън

Според вярванията им, Никол може да се нарече т.нар. “потискащ човек”. Това са хора, които гледат негативно на живота и таят зли намерения. Те страдат, когато другите са щастливи. В тази категория спадат дори Хитлер и Наполеон.

Това, че Конър поставя на майка си такъв етикет, подсказва какви са техните отношения. Другото дете на Круз и Кидман, Изабела, също е сциентолог, но тя не гледа на Никол по същия начин.

Режимът на Никол Кидман и правилото 80-20

Макар и да има множество слухове за тяхното неразбирателство, тя винаги ги опровергава. Бела казва, че каквото и да ги различава, майка й остава част от нейното семейство и я обича като такава. Въпреки това обаче Кидман не присъства на сватбата на дъщеря си преди 4 години. Най-вероятната причина отново е Том Круз, който е платил всичко за празненството.

Никол Кидман е загубила дете