Никълъс Кейдж се ожени за пети път

След светкавично бързия край на предишния си брак, актьорът отново потърси любовта.

Никълъс Кейдж и приятелката му, Рико Шибата, са се венчали на 16 февруари след близо година връзка, това разбираме от People, които публикуваха и първите снимки от сватбата на новата двойка.

Новината потвърди и самият актьор, споделяйки пред медията, че двамата са много щастливи. Негов представител разкри и повече детайли за специалния ден – датата е била избрана, за да почетат рождения ден на покойния баща на Кейдж.

За повода Рико носи традиционно японско кимоно, създадено ръчно и специално за нея, докато Никълъс носи смокинг от Tom Ford.

Двамата влюбени са се запознали преди около година, но е трябвало да прекарат близо шест месеца разделени, заради пандемията. Разликата във възрастта им е 31 години, като Рико е родена на същия ден, в който двамата са поискали брачен лиценз.

Актьорът казва “да” за пети път. Само преди две години той се ожени за Ерика Койке, с която се раздели само четири дни след сватбата и двамата поискаха бракът им да е анулиран. Преди това Никълъс Кейдж е бил женен за Алис Ким, Лиса Мари Пресли и Патриша Аркет. Има син, Уестън Кейдж, който също има три брака зад себе си и дете.

Popular