Ник Джонас и Приянка Чопра се сгодиха

Поздравления за Ник Джонас и Приянка Чопра! Двойката се е сгодила два месеца, след като официално обяви връзката си.

Приближени до двойката издават, че са се сгодили по време на своето пътуване до Лондон за рождения ден на 36-годишната актриса. Именно там певецът е избрал и годежното бижу. Той е затворил известният магазин Tiffany & Co., за да може необезпокояван да избере пръстен за бъдещата си съпруга.

Приянка Чопра запозна Ник Джонас с майка си

“Те са толкова щастливи. Неговите приятели и семейството му никога не са го виждали такъв и всички са изключително развълнувани за него. Определено е много сериозен за нея,” издава приближен до Ник пред сп. People.

Новината за годежа бе допълнително потвърдена от режисьора на лентата с участието на Приянка – Bharat. Али Абас Зафар изтъкна, че актрисата вече не е част от проекта поради “специални причини”. “Приянка Чопра вече не е част от @Bharat_TheFilm  и причината е наистина много специална. Тя ни каза навреме за решението им с Ник и ние сме много щастливи за нея… Екипът на Bharat желае на Приянка много любов и щастие за цял живот. “

Индийската почистваща маска на Приянка Чопра

За връзка между 36-годишната Приянка 25-годишният Ник стана ясно в края на май, когато двамата бяха заснети на среща в Лос Анджелис. Миналият месец актрисата заведе своя любим в Индия, за да го запознае с майка си. От своя страна пък, Джонас заведе Чопра на сватбата на братовчед си в Ню Джърси.