Нина запозна гаджето с приятелките си

За новата връзка на Нина Добрев се говори вече повече от месец.

Както MissBloom.bg вече писа, актрисата и нейният колега Остин Стоуел се появиха официално за първи път на автомобилното състезание Indianapolis 500 през май. Тогава двамата бяха забелязани да се целуват.

А сега Нина заведе новото си гадже на бебешкото парти на приятелката си Джейми Кинг и така потвърди всички слухове, че двамата наистина са заедно. „Нина представи Остин като своето гадже на хората, които не го познаваха. Те бяха залепени един за друг целия ден и не си пуснаха ръцете. Нина изглеждаше много щастлива“, признава източник пред HollywoodLife.com.

Двамата са се запознали покрай общата им приятелка Селена Гомез. Певицата и Остин са си партнирали вече в лентата “Лошо поведение”, а сега и в най-новия филм по едноименния роман на Стайнбек “В неравна борба”.

Едно обаче е ясно, новата връзка се отразява страхотно на Нина. Любимката ни просто сияе на крилете на любовта. Тя показа страхотно настроение и визия по време на премиерата на филма The Final Girls, която се състоя в рамките на филмовия фестивал в Лос Анджелис.

Добрев се появи в страхотна бяла рокля с червени цветя и с дълбоко деколте, което прикова всички погледи. Тоалетът е на Monique Lhuillier от колекция Resort 2016. Аксесоари в сребристо допълваха цялостната й визия. Тя бе заложила на клъч на Lee Savage и страхотни обувки на Gianvito Rossi.

Снимки: Profimedia


Вижте още: