Нина Добрев се сбогува с колегите от Дневниците

Нина Добрев си каза “сбогом” с колегите от “Дневниците на вампира” с много сълзи.

Актрисата с български корени пусна снимки в социална мрежа Instagram от последния си работен ден в сериала. На един от кадрите тя е с някои от колежките си, а тя е с подпухнало от плач лице. “Сълзи на щастие и тъга“, написа под кадъра родената в България Нина.

Добрев сподели и кадър с Пол Уесли, малко след като двамата са заснели последните сцени с героите им Елена и Стефан. Интересен е фактът, че актрисата пусна и снимка с бившия си приятел Иън Сомърхолдър. За разлика от другите снимки обаче, на които Нина е в прегръдката на колегите си, на тази двамата са заснети отдалеч.

Явно е верен слухът, че между двамата има сериозни търкания, след като той се сгоди за една от нейните вече бивши приятелки Ники Рийд. Именно това е и причината нашето момиче да напусне сериала.

За раздялата с “Дневниците на вампира” Нина сподели преди около седмица. “Да кажем довиждане на Нина е както тъжно, така и хубаво”, заяви изпълнителният продуцент Джули Плек.

“След повече от шест години заедно – целият състав и екип на “Дневниците на вампира” постигна разбирателство, което никой от нас не очакваше. Нина е развълнувана да разпери криле, да си почине, да пътува по света и да го завладее. Ние я подкрепяме. Нина и 400-те образа, в които се превъплъти, ще ни липсват, но ние очакваме с нетърпение вълнуващото предизвикателство да разказваме за братята Салваторе и така обичания ни и талантлив състав”, коментира още Плек.

Снимки: Profimedia; Instagram