Нина Добрев се прибра в България

Холивудската актриса с български корени Нина Добрев се прибра в родината си.

Николина, както е истинското име на звездата, родена в София, беше засечена от фенове да се разхожда по улиците на столицата вчера. Двете момичета, които я срещнали, успели за кратко да си побъбрят с нея и да се снимат за спомен. Макар да е била с компания, Нина не отказала да позира за кадър със своите почитателки, а те веднага споделиха снимката в социалната мрежа Facebook. 
Звездата от “Дневниците на вампира” е на гости на семейството си у нас. Макар да е напуснала България едва на 2 години, Нина говори български и често се връща в България, тъй като баща ѝ и другите ѝ роднини живеят тук. 

В момента Добрев си взема почивка, тъй като напусна “Дневниците” след шестия сезон на сериала, за да се фокусира върху нови проекти. Преди да пристигне в София, Нина за кратко остана в Лондон в компанията на гаджето си Остин Стоуъл и сподели снимка с него в своя Instagram. 




Само преди дни колегата на Нина от “Дневниците на вампира” Пол Уесли също беше в България, но по работа. Той пристигна за снимките на филма The Late Bloomer, в който си партнира с Британи Сноу. 

Снимки: Profimedia, Facebook, Instagram