Нина Добрев празнува рожден ден с Иън

Нина Добрев изкара рождения си ден с бившия си Иън Сомърхолдър и най-добрата си приятелка Джулиан Хъф.

Актрисата с български корени навърши 25 години вчера. Тя нямала време да направи парти за рождения си ден, тъй като предната вечер беше на церемонията на връчването на Наградите на публиката в Лос Анджелис.

Двамата с Иън получиха наградата за “Най-обичана екранна двойка” и заедно се качиха на сцената като показаха доста топли отношения. Това веднага предизвика слуховете, че двамата са се събрали.

Актьорите се разделиха преди няколко месеца след тригодишна връзка, но в сериала “Дневниците на вампира” героите им продължават да са заедно. След раздялата двамата си останаха много близки приятели. Очевидно Нина умее да поддържа добри отношения с бившите си, тъй като Коледните празници изкара с друго екс гадже – братът на Джулиан, Дерек.

Иън и най-добрата приятелка на Нина – Джулиан изненадаха рожденичката с торта. Това докара до сълзи актрисата. “Честит рожден ден, Нина Добрев! Ти си мила, умна, авантюристична, обичаща, честна, красива, мистериозна, забавна и още много неща. Щастлива съм, че мога да те нарека своя най-добра приятелка. Обичам те толкова много… сестричке”, написа Хъф в Instagram.

Иън също поздрави бившата си: “Честит рожден ден, Нина Добрев! Светът те обича, ние те обичаме. Наслаждавай се на момента, на деня и на годината!”