Няма да повярвате коя е новата жена до Гавин Росдейл

Гуен Стефани от няколко месеца има нов мъж до себе си, но ето че бившият й съпруг Гавин Росдейл също е намерил нова половинка.

Рокаджията отново излиза с блондинка, но това не е бавачката, с която изневери на съпругата си, а актрисата Тара Рийд. Феновете на музиканта веднага възнегодуваха относно неговия избор, тъй като Тара е известна предимно със скандалното си поведение, отколкото с ролите си в киното. Тя стана доста одумвана и покрай нездравословното си отслабване, а видът й и до днес шокира всички. (Вижте снимки тук!)

Новата светска двойка вече на няколко пъти е засичана от папараци. Двамата често могат да бъдат видяни да се забавляват до малките часове на нощта, като не се притесняват да се натискат пред хората.

Междувременно Гуен е повече от щастлива с мъжа до себе си – Блейк Шелтън. Нейният избор е повече от добър и поредното доказателство за това е вниманието, което той оказва на своята любима. Последният подарък, който кънтри звездата дари на Гуен е доста необичаен. Певицата се похвали в социалните мрежи, че е получила… кон на име Хало. Тя веднага сподели няколко кадъра на своята нова придобивка, с което веднага очарова феновете си. „Това е най-добрият подарък, който съм получавала някога“, категорична е блондинката.

Блейк беше женен за Миранда Ламбърт, с която се разделиха през юли 2015 г. Малко след това Гуен напусна своя съпруг Гавин Росдейл след 13-годишен брак. Тя призна, че последните й години с Росдейл са били доста трудни, тъ като рядко се засичали у дома. По-късно обаче стана ясна и истината причина за раздялата им – изневяра от страна на Гавин.

Гуен и Блейк се запознават покрай общата си работа като ментори в музикалното шоу The Voice. Двамата обявиха своята връзка през ноември, след което дори записаха дует.

Гуен Стефани след раздялата: Животът ми експлодира!