Николета Лозанова нападна журналист от БНТ

Николета Лозанова се оказа забъркана в шумен скандал, след като нагрубила телевизионерката Мартина Шопова.

Лозанова се засякла с бившата водеща и редактор на “Сървайвър” в един от столичните молове. Силиконовата звезда забелязала мобилен телефон в ръката на журналистката и явно се усъмнила, че устройството я снима. Лозанова засипала телевизионерката с обиди и дори я нарекла “боклук”. За инцидента разказа самата Шопова във Facebook.




Колко е яко да се озовеш в мол в 12 на обяд, за пръв път от месеци насам, да влезеш в H&M и да се позаровиш в детските щандове, да държиш телефона си в ръце, защото така или иначе непрестанно си звъни, и изведнъж нещо дребно, цикламено, с вечерен грим и спортни дрешки, залято с парфюм по начин, който никога не заблуждава в класата или поне не ти оставя надежда за такава, да ти налети с истеричен крясъци “Защо ме снимаш, бе, боклук? Ето така срещнах НиЛо-то. Извънземно преживяване. Нещо ме кара да мисля, че то, милото, ще помни тази среща по-дълго от мен.
Поведението на Николета възмути доста от нейните почитатели и още повече тези, които не я харесват. Всички обаче са категорични, че водещата няма право да обижда заради съмнения, че е снимана, след като за самата нея това е практика в шоуто “Папараци”.