Никол Шерцингер рекламира шампоан с… оргазъм

Никол Шерцингер е една от най-сексапилните жени на поп сцената, от което намери повод да изкара още малко пари. Певицата се съгласи да пъшка в екстаз в реклама на шампоаните Herbal Essences.

Видеото, както човек може да се досети, е с хумористична нотка.

В него певицата с Хавайски произход “получава оргазъм”, докато мие косата си с шампоаните на марката, а действието се развива на борда на самолет.

Това е римейк на известна реклама от миналото, като ето какво казва самата Никол за представянето си:

“Взехме оригиналната реклама и я направихме на съвсем друго ниво. Това определено е подобрената версия... Хареса ми идеята да се вложи чувство за хумор, дръзко поведение и чувственост...”

На въпросите как поддържа красивата си грива и перфектен тен на лицето, Никол отговаря, че не мие косата си всеки ден, а през няколко дни, което е причината косата й да цъфти по-рядко.

А за грижата за кожата, сексапилната изпълнителка споделя, че най-доброто нещо е да изхвърляш редовно токсините чрез потта като тренираш във фитнеса и посещаваш сауна от време на време. Никол твърди, че именно на спортуването дължи и красотата си и доброто си настроение, заради ендорфините, които се отделят, докато се движи активно.

Ето и самото видео: