Никол Кидман възмутена от новото кино

Никол Кидман се пита в какво се е превърнало киното в днешно време и какво всъщност значи да си звезда. Научи още от интервюто й за The Hollywood Reporter.

В ерата на риалити телевизията много от нас се питат какво всъщност се случва с Холивуд. Никол Кидман също не остава по-назад.

“Дори не мога да дам определение на това какво всъщност значи да си филмова звезда – какво значи това?”

“Когато най-добрата женска роля на годината е тази на Клеър Дейнс в Homeland разбираш, че правилата на играта вече са се променили. Може би през 50те години е имало ясна идея за това какво са звездите. Но днес всичко е толкова замъглено,” казва Никол.

Звездата говори и за шокиращите неща в киното. В The Paperboy е включена сцена, която беше много обсъждана и критикувана. В нея тя уринира върху Зак Ефрон, но звездата настоява, че всъщност това не е голяма работа.

“Просто не го намирам за толкова шокиращо. Но от друга страна, за мен много неща не са толкова шокиращи. Например насилието е много по-шокиращо от секса, сексът е първичен.”

Никол продължава с размислите си за киното, като добавя: “Когато си актьор живееш според собствените си избори. Вече не се асоциирам с масовото кино. Дори не се справям много добре в тях. Тази година ми предложиха няколко големи студийни проекта, но отказах всичките. Просто не отговарят на моята същност.”